Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець від поліції не втік

30 травня 2018 р., 18:25

Його спіймали

Житель Мукачівщини переховувався від органів досудового розслідування за хуліганство, вчинене групою осіб. Поліцейські розшукали підозрюваного та доставили до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Під час розслідування кримінального провадження співробітники Мукачівського відділу поліції встановили, що 20-річний мешканець с.Нижній Коропець, що на Мукачівщині, разом з іншими двома однолітками у міському парку по вул.І.Парканія вчинили бійку з неповнолітніми. В результаті хуліганських дій постраждало троє 16 та 17 – річних місцевих юнаків.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились мешканці Мукачівського району. Молоді чоловіки тривалий час переховувались від органів досудового слідства за кордоном. Зараз одного з підозрюваних дільничні офіцери спільно з працівниками кримінальної поліції Мукачева розшукали та доставили до суду. Мешканцю с.Нижній Коропець обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Інших – оголошено у розшук. Розслідування у справі триває.
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp