Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді усі охочі зможуть проконсультуватись в аюрведичного лікаря

21 травня 2018 р., 16:05

27-28 травня

Консультація включає в себе:

• Визначення за допомогою пульсу вродженої конституції особи (Пракріті) і теперішнього поточного балансу дош (конститутивних принципів: Вата, Пітта і Капха) або Вікріті.

• Пульсову діагностику основних внутрішніх органів: товстого і тонкого кишківника, печінки і жовчного міхура, нирок, органів малого тазу, легень і верхніх дихальних шляхів, шлунку і підшлункової залози.

• Опитування і огляд згідно аюрведичних методик з метою уточнення результатів, отриманих за допомогою діагностики по пульсу.

• На основі отриманої інформації для Вас будуть розпрацьовані і представлені в письмовому вигляді рекомендації по харчуванню, режиму дня, фізичній активності та інших методиках підтримання або відновлення здоров'я згідно принципів Аюрведи.

• При потребі для Вас буде підібрано комплекс аюрведичних фітопрепаратів .

Проводить консультацію Тарас Зінько — аюрведичний фітотерапевт, натуропат, сертифікований спеціаліст по пульсовій діагностиці.

Вегетаріанець з понад 20-ти річним стажем. Щасливий чоловік і батько двох дітей. Вивчає і практикує Аюрведу з 2009 року.

Провадить курси, майстер-класи і семінари з теорії і практики Аюрведи. Автор і ведучий курсів і семінарів “ Аюрведа на кожен день”, “ Аюрведа в житті сучасної людини”, “Аюрведична дієтологія і кулінарія. Теорія і практика” а також багатьох інших.

“Навчаючи принципам Аюрведи, я спираюсь не просто на абстрактну теорію, але на багатий практичний досвід спеціаліста, який на щодень допомагає своїм пацієнтам, використовуючи тисячолітній досвід Аюрведи — великої науки про мистецтво гармонійного і збалансованого життя”. - говорить про практику аюрведи Тарас.

ДОВІДКА: Аюрведа - найдавніша із існуючих і діючих на сьогоднішній день медичних систем. Перші документально зафіксовані Аюрведичні писемні джерела написані маже 3000 років тому. Проте давня — не означає застаріла. Принципи, методи, фітопрепарати, які використовуються в Аюрведі, перевірені тисячолітнім досвідом їх використання і підтверджують свою високу ефективність у підтриманні здоров'я людини.

На сьогоднішній день Аюрведа є однією з найбільш розвинутих і популярних у всьому світі систем альтернативної медицини. В Індії, на Шрі-Ланці і в Непалі Аюрведа офіційно визнана державою як медична система, паралельна до алопатичної (т.зв.”офіційної”) медицини. В США і Європі Аюрведа надзвичайно популярна і її популярність росте з кожним роком, оскільки основою цієї системи є передусім профілактика хворіб, збалансований і гармонійний спосіб життя.

Усі деталі за телефоном 050 714 70 70, Тетяна
Організатори Meditation Room в Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp