Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негря вислухав селян (ФОТО)

16 травня 2018 р., 18:25

На прийомі

Начальник Іршавського відділення поліції Василь Негря провів виїзний прийом громадян у селі Довге.

Сьогодні, 16 травня у приміщенні Довжанської сільської ради виїзний прийом громадян провів начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря.

Поспілкуватись з керівником районної поліції прийшли не тільки мешканці села Довге, але і з сусідніх населених пунктів. Один із відвідувачів запропонував відзначити місцевого дільничного інспектора Івана Коваль, який вже багато років обслуговує кілька віддалених гірських населених пунктів.

У подальшому Василь Негря у робочому порядку обговорив з сільськими головами Віктором Симканич та Михайлом Штефко створення у селі Довге «Поліцейської станції», яка б обслуговувала такі населені пункти як: Лисичево, Кушниця, Бронька, Суха, Довге, Приборжавське та Луково. У даних населених пунктах проживає майже 26 000 громадян. Найбільш віддалений населений пункт від районного центру знаходиться на відстані більше 40км. Відкривши «Поліцейські станцію» у с.Довге поліцейські зможуть швидко реагувати на звернення та повідомлення громадян, адже наразі їм доводиться долати чималу відстань. Сільський голова Віктор Симканич під час обговорення запропонував приміщення у якому б могли базуватись поліцейські.

На завершення зустрічі запропоноване сільським головою приміщення було оглянуто. Всі питання, з якими звертались мешканці села, взяв під особистий контроль начальник відділення поліції Василь Негря, який зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp