Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки коштуватиме квиток на потяг "Будапешт-Мукачево"?

5 травня 2018 р., 10:00

Назвали приблизну ціну

Очільник "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Фейсбуці розповів про авершення перемовин з угорськими залізничниками щодо запуску потягу "Будапешт-Мукачево".

"В одну із наймальовничіших столиць Європи можна буде дістатись комфортним поїздом без пересадок. ПАТ «Укрзалізниця» спільно з MÁV-START nemzetközi utazások планує запустити прямий маршрут "Мукачево – Будапешт". Щойно завершили перемовини з нашими угорськими колегами. Вони готові надати рухомий склад, що буде курсувати євроколією, яка і сполучає ці два міста. На новому напрямку не витрачатиметься час на перестановку вагонів з широкої колії на вузьку – це значна перевага маршруту. Наразі ж поїздам потрібно змінювати колісні пари, а це кілька додаткових годин в дорозі.

Відстань між Мукачевом і Будапештом близько 400 км. Ціна на квитки демократична: другий клас – трохи більше 700 гривень, перший клас – близько 1000 грн.

З важливого – маємо амбітні плани щодо реконструкції вокзалу в Мукачеві. Там плануємо розбудову потужного хабу для подорожей країнами ЄС".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp