Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На закритій зустрічі "стратегічної дев'ятки" Порошенку поставили ультиматум – джерела

14 березня 2018 р., 16:50

Президент, за даними співрозмовника в партії "Народний фронт", намагається послабити позиції фронтовиків і глави уряду

На засіданні так званої стратегічної дев'ятки, куди входить найближче оточення президента України та керівництво "Народного фронту", Петру Порошенку висунули ультиматум. 

Про це ТСН.ua розповіли джерела в партії "Народний фронт". 

На попередніх засіданнях дев’ятки її члени обговорювали можливість проведення дострокових виборів парламенту. Цю ідею активно підтримує оточення президента. "Перевибори посилять позиції перед президентськими виборами, ми випустимо пар негативу і зможемо перекласти відповідальність за ситуацію на новий парламент та уряд", – пояснював один з впливових депутатів фракції БПП. 

Сам Порошенко використовував цю тезу для послаблення апетитів "Народного фронту" та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у переговорах щодо об'єднання БПП та НФ у нову партію влади. 

Водночас у понеділок, 12 березня, проти цього категорично виступили міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та спікер Ради Андрій Парубій. "Вони категорично сказали Петру Олексійовичу: "Якщо ви оголосите дострокові вибори до парламенту, то знайте, що ми працюватимемо на них проти вас". 

За його словами, Порошенко заспокоював ситуацію і сказав, що не варто гарячкувати. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp