Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ан-26 в Сирії загинули генерал і 26 офіцерів

7 березня 2018 р., 09:50

На борту російського літака імовірно перебував генерал-майор Володимир Єремєєв, а також бійці з приватної військової компанії Вагнер.

Під час катастрофи російського військово-транспортного літака Ан-26 в Сирії загинули 27 офіцерів, включаючи генерал-майора. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на Міноборони РФ.

"В результаті трагедії загинули 27 офіцерів, з яких один у званні генерал-майор, а також прапорщики і військовослужбовці контрактної служби", - заявив у військовому відомстві.
У Міноборони РФ наголосили, що жодної цивільної особи на борту Ан-26 не було.
У свою чергу Telegram-канал проекту WarGonzo повідомляє, що на борту Ан-26 приблизно перебував генерал-майор Володимир Єремєєв.
Також Inforesist з посиланням на журналіста Семена Пегова пише, що серед загиблих в авіакатастрофі в Сирії були і бійці ПВК Вагнер.
Нагадаємо, Ан-26 зазнав аварії близько 14:00 за Києвом при заході на посадку на авіабазу Хмеймім. Літак не долетів близько 500 метрів до злітно-посадкової смуги. Причиною авіакатастрофи, за попередньою інформацією, могла стати технічна несправність.
За уточненою інформацією, на борту літака було 39 російських військових. Всі вони загинули.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp