Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За аварію та крадіжку закарпатець відповідатиме (ФОТО)

3 лютого 2018 р., 14:02

Працівники Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування справи щодо угону автомобіля «Volkswagen Passat» з території станції по ремонту автомобілів.

Справу з обвинувальним актом направили до суду. У ході розслідування кримінального провадження щодо незаконного заволодіння транспортним засобом правоохоронці з`ясували, що 33-річний мешканець м.Свалява заволодів машиною, котра знаходилась на ремонтних роботах автосервісу в м.Мукачеві, де він працював. 

Того ж вечора чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і на автодорозі Київ-Чоп, неподалік села Драчин Свалявського району, скоїв ДТП. Намагаючись уникнути відповідальності, мешканець Сваляви покинув місце автопригоди і близько півроку переховувався від слідства. Однак правоохоронці чоловіка розшукали, провели досудове розслідування, передбачене ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України. Зараз справу направили до суду для обрання міри покарання підозрюваному. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp