Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Атака на готель у Кабулі: кількість жертв досягла 40

26 січня 2018 р., 09:15

У готелі Intercontinental загинули 25 громадян Афганістану і 15 іноземців.

Слідчі досі вивчають, як таліби змогли подолати кілька рівнів безпеки.Унаслідок терористичної атаки бойовиків руху Талібан на готель Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі загинули 40 людей, 12 отримали поранення. Про це повідомляє AFP з посиланням на остаточні дані місцевого міністерства охорони здоров'я."

Остаточна кількість загиблих серед афганців від нападу на готель Intercontinental становить 25 осіб", - повідомив представник міністерства охорони здоров'я Вахид Майрой.За його словами, ще 12 афганців отримали поранення. Крім того, загинули 15 іноземців.Зазначається, що слідчі досі вивчають, як таліби змогли подолати кілька рівнів безпеки в готелі на вершині пагорба.Як повідомляв Корреспондент.net, у готелі Intercontinental загинули не менше семи громадян України. Напередодні їхні тіла доправили на батьківщину.Нагадаємо, під час теракту в Кабулі вдалося врятувати 19 громадян України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp