Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Клімкін: Реакції Заходу щодо Саакашвілі не буде

11 грудня 2017 р., 08:30

Країни Заходу вважають затримання лідера партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі внутрішньою справою України.

Про це сказав міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє Інтерфакс-Україна."Це українська справа: робіть свою справу, але робіть її в рамках правового поля. Все дуже просто. А якоїсь такої формальної реакції, незвичайної ви не почуєте, оскільки вони (Європа - ред.) розуміють, як це повинно робитися. І завжди, коли ми говоримо, що у нас європейське суспільство, європейська країна - це верховенство права. Робіть це відповідно до правових зразків. Все дуже просто", - сказав Клімкін журналістам у суботу, 9 грудня, в Києві, коментуючи ситуацію навколо Саакашвілі.Як повідомляв Кореспондент.net, 8 грудня Саакашвілі затримали і помістили в СІЗО.У МВС заявили, що політик переховувався в квартирі свого прихильника й операція з його затримання відбулася без постраждалих.

Пізніше в ГПУ повідомили, що слідство у справі Саакашвілі завершене і в суді для нього зажадають домашній арешт з носінням електронного браслета.

Інкримінована йому ч. 2 ст. 256 Кримінального кодексу (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності) передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp