Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для задоволення потреб національних меншин краю

7 листопада 2017 р., 11:05

Обласні обранці обговорять внесення змін та доповнення до програми

Забезпечення розвитку освіти, культури, традицій національних меншин області на 2016 – 2020 роки.

Мета і шляхи її досягнення - підвищення рівня забезпечення прав національних меншин області.

У новій редакції серед заходів програми - організація і проведення науково-практичних конференцій, семінарів, засідань за круглим столом, робочих груп, комісій, форумів, зустрічей, святкових та інших заходів у сфері міжнаціональних відносин та захисту прав національних меншин з метою реалізації положень Рамкової конвенції про захист національних меншин, Європейської хартії регіональних мов або мов меншин, протоколів міжурядових комісій з питань забезпечення прав нацменшин. А також - забезпечення організаційно-методичної та матеріально-технічної підтримки освітньо-культурних центрів та суботньо-недільних шкіл нацменшин краю.

Фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для реалізації заходів програми забезпечення розвитку освіти, культури, традицій національних меншин області на 2016 – 2020 роки.

Виконання рішення дасть змогу здійснити необхідні заходи для забезпечення прав національних спільнот області та реалізації державної політики у сфері міжнаціональних відносин. 

Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp