Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поранені військові із Закарпаття перебувають у львівському шпиталі (ФОТО)

10 липня 2014 р., 11:30

Закарпатці не покидають своїх хлопців у біді: залишивши буденні справи, вони бігають по місту у пошуках будь-якої допомоги для військових на Сході.

Про це у звіті за вчорашній день повідомила Галина Ярцева у соцмережі Фейсбук:

"Короткий звіт за сьогодні: уф, багатий на події день. Завтра підключаємо до нашої акції збору необхідних речей чи коштів для них спеціалізований магазин АДАМС. Сьогодні зранку домовлялися про розміщення виставки-продажу та визначали перелік речей. Ганялися містом за зарядкою та акумулятором для ПНБ (не знайшли), купили згідно списку купу потрібного, склали посилки і відправили на Мукачево. Звідти наші бандерольки для 3-х блок-постів поїдуть на Схід.

Дякуючи грамотному, я б сказала, чоловічому підходу нашого товарознавця у волонтерському русі Віталію Дюрдю за хорошу ціну і зі знижкою в сто гривень купили потужний бінокль 20*50. Він відразу поїхав хлопцям.

{g}

Замовили і проплатили з доставкою на Схід 30-ть дощовиків. Сподіваюсь, хлопці поділяться один з одним.
Купили вітаміни, теж за доброю ціною. Замовили присипки для ніг і мазь Теймурова, але лише завтра буде (на жаль, так би вже відправили).

Знайшли наших поранених у шпиталі Львова. Але про це в окремому пості".

Разом з необхідною допомогою нашим хлопцям відправили і моральну підтримку у вигляді дитячих малюнків: "Малюнки, що нам передали для військових - просто шедевральні! Там і путін і мир, і любов і очікування. Там стільки емоцій, що вони мають працювати як батарейки для пацанів".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp