Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

РФ та бойовики у Мінську блокують всі політичні пропозиції

6 липня 2017 р., 08:05

Окрім спецстатусу Донбасу

Українська сторона у Мінську пропонує стале припинення вогню, гарантії безпеки, обмін заручників, доступ на території спостерігачів ОБСЄ, скасування указу Путіна про визнання паспортів "ЛДНР" та відмову від "націоналізації" української власності.

Представник України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Ольга Айвазовська заявляє, що представники Російської Федерації та підконтрольні їй бойовики на засіданнях політичної підгрупи ТКГ блокують усі питання, окрім так званої "формули Штайнмаєра". 

Про це вона написала у соціальній мережі Facebook. 

"Робота політичної підгрупи в Мінську є заручником ультиматумів з боку ОРДЛО та РФ, які вважають, що з вересня 2016 року можна продовжувати говорити лише про одне питання - порядок денний, або пункт 1 - формулу Штайнмаєра, блокуючи всі інші", - заявила Айвазовська.

"Довільне трактування причини конфлікту, ролі та відповідальності сторін з боку РФ та її прибічників є настільки далеким від реальності, що це як неправильний діагноз перед початком лікування. Замість того, щоб виміряти температуру і визначити курс лікування/розв'язання міжнародного збройного конфлікту, нам пропонують лоботомію", - стверджує представник України. 

"Стале припинення вогню, гарантії безпеки, обмін незаконно утриманих громадян України - заручників, доступ на території спостерігачів ОБСЄ, скасування указу Путіна про визнання паспортів, відмова від "націоналізації" української власності, а простіше - крадіжки, є передумовою для руху далі. Це не нове, тому варто повірити, що позиція є базово мінімальною", - заявила Айвазовська.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp