Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленька закарпатка, яка рік бореться з раком, впевнено йде до одужання (ФОТО)

1 липня 2017 р., 17:21

На щастя.

Радісну новину сповістила мама Наталочки Наташа Орос у мережі "Фейсбук":

{g}

Добрий ранок наші дорогі друзі!!! Вже п'ятий день, як наша Наталочка проходить діагностику в одній із самих кращих клінік світу Сантані у Відні, і саме тут вчорашній день за останній рік важких та болючих випробувань у житті Наталочки був найкращим...... У нас аж дві хороші новини! Хто вміє танцювати, то танцюйте разом з нами! Під кінець дня прийшли результати аналізу крижової пункцііі із заднього тазу. У Наталочки в організмі більше НЕМАЄ живих клітин раку, ЮХУУУУУУ!!!!! Ураааааа, саме так я вчора викрикувала цілий вечір і всі наші рідні, вибачте , що відразу дорогі наші не сповістила Вам, але мої емоції були такі... такі... я навіть словами не можу Вам передати, я то раділа то плакала від радості, руки трусилися , адреналін радості просто зашкалював!!! Елена Олена Іщенко не смійся лише, ну не вмію я стримувати радісні емоції ! 


Ми дійсно щасливі і ДЯКУЄМО БОГУ СВЯТОМУ за те, що подарував і залишив нам Катеринку, я дуже його просила і знаю що і Ви Всі просили, щоб вона жила і раділа життю , і щоб Бог залишив її мені ,щоб подарував вдруге, щоб ми могли один одного щасливими робити , жити, радіти і щоб Катеринка виконала свою місію на землі, адже у Бога на нас всіх є свої задуми, і я вірю, що Катеринка виросте доброю і щедрою людиною , яка цінуватиме цей другий шанс і на повні груди віддаватиметься добру і допомагати іншим у важку хвилину , так як колись допомогли їй, а ми як батьки лише підтримуватимемо, допомагатимемо і ось побачите, ще всі разом з Вами друзі погуляємо на весіллі у Наталочки!!!! Я на колінах дякую Богу та Вам всім за молитви,за підтримку, турботу за те , що Ви з нами і не покидали нас!!! Лише завдяки Богу Святому та Вам Катеринка отримала свій шанс на життя, і вона ЖИТИМЕ!!!! Аж п'ять лікарів разом з професором прийшли сповістити мені цю радісну новину, я їх всіх за неї розцілувала і ми всі разом раділи, адже, як сказав наш професор: їхні серця також радіють за тих ,хто зміг подолати цю отруту! 

І я вклоняючись низенько хочу подякувати і нашим лікарям у Дебрецені, це Dr. Kiss Csongor, Dr. Szegedi István, Dr. Gáspár Imre та всьому медичному персоналу клініки , які змогли і вилікували Наталочку не дивлячись ні на що! Дякую Вам за все і всіх благ Вам! Аналізи , які зробити Австріаки показали, що у Наталочки в організмі 0,01 % залишків бластів, тобто ракових клітин, але це майже нічого, бо менше апарат навіть не показує, і ці результати повністю співпали з результатами Дебрецену. Отож друзі Наталочка впевнено вступила своєю маленькою ніжкою в ремісію, тепер попереду ще півтори року лікування і завершення протоколу. По протоколу в нас ще 3 місяці підряд хімій Метатраксат , який вводитимуть в позвоночник Наталочки і в додаток півтора року таблетованої хімії. Першу хімію метатраксат нам ввели після вчора, отож ми стартували вперед до повної перемоги і дай Боже увійти Наталочці у стійку ремісію, витримати і подолати все і просто жити!!!! Друга хороша новина, від якої голова обертом, не менш важлива для лікування Наталочки, наша страховка у Відні увійшла в дію, дякувати Богу Святому, гора з плеч впала! Отже лікування Наталочки в лікарні буде оплачуватися страховою компанією. Але нажаль є такі витрати, які страховка не покриває. В нас ще залишився довг в 1000 євро, також послуги перекладача, оренда житла ,харчування, проїзд, послуга юриста до якого у нас назначений термін у вівторок , і я впевнена, що ще будуть додаткові витрати, які ляжуть на плечі , як сніг на голову. Тому я прошу Вас всіх, допомогти нам з цим , будь-ласка , прошу про максимальний репост, адже потрібно ще так мало , щоб Наталочка долікувалась і мала право на своє заслужене щасливе дитинство! На сьогоднішній день суми збору становлять: На руках у нас-1520 євро. Дискотека від родини #KontraBass 5 250 тис.гривень. Благодійні скриньки від 14.05 по сьогодні - 9 260 тис.грн. Приват банк 8 746 тис.гривень. Комінвест банк( який ми зняли з реквізитів) 240 грн. Сім'я Марітанни із Мукачева , яка проживає у Відні пожертвувала 100 євро. Обща сума на сьогодні у гривнях 23 486, через конвертацію 809 євро. Отож обща сума на руках: 1520+809+100= 2 429 тис.євро. Була підрахована і узгоджена сума витрат на всі потреби для лікування Наталочки за півтори року у 23 400 тис.євро. За мінусом 2 429 тис. Отож залишок необхідної суми становить 20 971 тисячі. Просимо Всіх небайдужих про допомогу! Дякуємо Всім Вам безмежно за Ваші добрі серця та добру справу! Дякую за те, що допомагаєте спасти мою донечку! Емоції настільки переповнюють мене, що слів не підібрати, щоб висловити Вам Всім ту вдячність!! Нехай Бог оберігає Вас та Ваших рідних від зла та біди а саме основне від хвороби !!! Бажаю Вам міцного приміцного здоров'я і молюся за Вас!!! Сьогоднішня обща молитва о 21:00 - молитва вдячності!!! Дякую Вам за все! Хороших Всім вихідних та цілунок від Наталочки! Бог в поміч!!!"_ написала жінка.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp