Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє закарпатців сіли за кермо "під мухою"

29 червня 2017 р., 19:30

Зафіксувала поліція

За керування транспортними засобами напідпитку правоохоронці склали адмінпротоколи на мешканців Мукачівщини, Берегівщини та Хуста Вчора, 28 червня, на автодорозі поблизу села Косонь Берегівського району поліцейські зупинили водія автомобіля «Ford Tranzit». 

Причиною зупинки був непристебнутий пасок безпеки водія. Під час спілкування з водієм – 43-річним жителем Берегова, правоохоронці помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, що й підтвердили результати медосвідчення. Поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 статті 130-ї КУпАП та вилучили у чоловіка водійське посвідчення. Ще одного нетверезого водія було зупинено поблизу села Залужжя Мукачівського району. Водій мотоциклу «Viper», житель села Доробратово, що на Іршавщині, порушив правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну смугу та зіткнувшись із автомобілем «Mazda». Результат алкогольного сп'яніння – 2,5 проміле, показало медичне освідчення жителя міста Хуст. Рухаючись на автомобілі «ВАЗ 2104», нетверезий водій здійснив маневр повороту, не ввімкнувши при цьому відповідний світловий сигнал. За фактами складено відповідні адмінпротоколи. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp