Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зима для закарпатців може бути крижаною

28 червня 2014 р., 14:02

Але влада зробить все, щоб подолати цей виклик

Віце-прем'єр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман заявив, що ситуація з проходженням опалювального сезону в Україні буде складною, але влада зробить все, щоб подолати цей виклик. 

Про це він сказав під час засідання кризового енергетичного штабу, який проходив за участю Міненерговугілля, НАК Нафтогаз України, НКРЕ та інших установ.

"За оцінками Міненерговугілля і Нафтогазу, ситуація з проходженням Україною опалювального сезону буде складною, але ми повинні зробити все, щоб подолати цей виклик", - цитує його слова прес-служба Кабміну.

Це означає, що для закарпатців зима можу бути крижаною. 

За інформацією відомства, кризовий енергетичний штаб напрацьовує план дій щодо стабільного проходження Україною опалювального сезону в умовах припинення поставок російського газу. Згідно з цим планом, Україна повинна звести до мінімуму потребу України в додатковій закупівлі російського природного газу, яка ще на початку літа оцінювалася в 7 млрд кубометрів.

Виктор 28.06.2014 19:47 IP: 4.69.229.37
Почему Украинский газ идет на экспорт,а мы,потребители,платим за дорогой Росийский?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp