Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ відбувся конкурс стартапів (Фото, Відео)

2 травня 2017 р., 16:55

StartUp Village 2017

У рамках цієї події студенти мали можливість спостерігати за роботою 3D-принтера та навчитися створювати моделі для нього самостійно.

– Мій син, Марк, займається робототехнікою. Він втягнув всю нашу сім'ю в цей неймовірний світ. От ми і вирішили купити 3D-принтер, щоб його вироби були схожі на щось звичне, а не просто плати з дротиками. До того ж, я сама в університеті викладаю предмет "Графічне моделювання" і навички роботи з 3D-моделями мені дуже допомогли при роботі з принтером, – розповідає старший викладач факультету інформаційних технологій Мирослава Дробнич.


Проглянувши відео Марка Дробнича, ви навчитесь будувати шестерню (в 3D Max), конвертувати її в формат зрозумілий 3D-принтеру (Cura). А також, ви побачите процес друку створеної моделі на принтері Prusa Original i3.



– Ми досить довго вивчали різні моделі, види і типи принтерів. Бачили їх в роботі на багатьох конференціях. На одній з конференцій в Дубаї (GESS) я мала змогу попрацювати з принтером. Але все впиралось в ціну. В підсумку ми придбали принтер Original Prusa i3 Plus kit, – каже пані Мирослава.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp