Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За тиждень у МВЦ почнуть зводити сцену Євробачення-2017

28 березня 2017 р., 14:05

А саме 8-го квітня

Головну арену пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Міжнародному виставковому центрі почнуть монтувати вже 8 квітня. У цей день усі три павільйони МВЦ будуть повністю передані для підготовки до Євробачення. Тоді ж почнеться встановлення усього іншого обладнання безпосередньо для пісенного конкурсу. А вже за місяць на повністю готовій сцені пройдуть перші репетиції.

І хоч головна арена ще на етапі підготовки, в МВЦ вже змонтовані зони огляду і безпеки, працює офіс продакшн-команди, встановлені намети для кейтерингу, завезене обладнання для зони акредитації. Уже почали завозити обладнання для світла та підвіси для стелі. Ведуться роботи з підключення ліній зв’язку. Київенерго готує встановлення додаткових трансформаторних блоків.

Що ж стосується нетехнічних моментів, то оргкомітет конкурсу вже провів робочі зустріч з головами делегацій країн-учасниць та головами преси, відібрані підрядники для виробництва, з якими наразі підписують договори.

Нагадаємо, Міжнародний виставковий центр на Лівебережній було обрано головною ареною Євробачення-2017. Виконавчий директор Йон Ола Санд зазначив: "Я мав можливість оглянути Міжнародний виставковий центр і вважаю, що це чудова арена, бо вона може підлаштуватися під Євробачення, а не Євробачення мусить підлаштовуватися під неї".

МВЦ – один із найбільших виставкових центрів України. Загальна площа комплексу становить 58 тис. кв. м, а площа виставкових залів – 28 тис. кв. м. Цього достатньо для розміщення усіх об’єктів, необхідних для проведення конкурсу. У будівлі центру є 15 виходів, пристосованих для в’їзду важкого транспорту. Структура даху міцна, є освітлення, система кондиціонування, якісне покриття. Також на території центру доступні 2500 паркомісць.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp