Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головлікар Мукачівської ЦРЛ Ярослав Луп’як: «Мешканці Мукачівщини стали заручниками небажання влади району фінансувати медзабезпечення пацієнтів»

18 січня 2017 р., 14:21

Такі будні

Проведена реорганізація, придбано обладнання на 7 млн. гривень, покращили якість харчування та на 100% забезпечили пацієнтів лікарні медикаментами, - підсумував рік роботи Мукачівської ЦРЛ головний лікар Ярослав Луп’як.

Також він повідомив, що і цього року лікарню будуть оновлювати. Головна проблема сьогодення стосується фінансового забезпечення лікування мешканців району в лікарні міста. За його словами наразі район боргує лікарні 8 млн. за лікування мешканців району у 2016 році.


«Район скеровує субвенцію на забезпечення своїх дільничних лікарень, але мешканці району хочуть лікуватися саме в нашій лікарні. Минулоріч більше 10 тисяч мешканців району лікувались в міській лікарні, а в районних дільничних лікарнях – більше 2 тисяч. Натомість район виділяє в рази менше коштів, ніж це робить місто на лікування пацієнтів в ЦРЛ», - констатує головлікар.

«Вірю, що здоровий глузд візьме верх, і керівництво району вирішить проблему з фінансуванням лікування мешканців району і не буде робити мешканців району заручниками ситуації, - резюмував Ярослав Луп’як.










Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp