Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцю доведеться заплатити за легковажність

14 червня 2014 р., 14:23

За припаркування на місце людей з особливими потребами чоловік ближще познайомиться із законом

Порушника, який припаркував автомобіль під знаком, наавтомобільній стоянці пл. Федорова, притягнули до відповідальностіза адміністративне правопорушення.

Нещодавно у засобах масової інформації з`явилось повідомлення ізфотофактом, про те, що на автостоянці неподалік Мукачівського міськвідділуприпарковані автомобілі під дією інформаційно-вказівного знаку 5.38 "Місцедля стоянки" разом з табличкою 7.17 «Інваліди».

Дійсно, на автостоянці у чітко вказаному місці, яке у даному випадкупозначене розміткою, мають право на паркування і стоянку лишемотоколяски і автомобілі, на яких установлено розпізнавальний знак«Інвалід» відповідно до вимог Правил дорожнього руху України.


Відтак, водія автомобіля, який порушив правила паркування, правоохоронцівідділення ДАІ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВСУкраїни в Закарпатській області притягнули до відповідальності за част.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (за порушенняправил стоянки).











Наталія Машіко,Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp