Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сільські голови на Іршавщині спілкувалися з керівником поліції

24 грудня 2016 р., 15:00

Під час зустрічі в Малому Раковці

Очільник Іршавської поліції Анатолій Шкирта довів присутнім на зустрічі стан оперативної обстановки на території району, розповів, як пройшла атестація працівників відділення поліції. Анатолій Шкирта наголосив, що у зв’язку з наближенням новорічних та різдвяних свят правоохоронці несуть службу у посиленому режимі.

Сільські голови, присутні на зустрічі, наголосили, що в їх населених пунктах посилилася робота дільничних, вони ефективно співпрацюють з місцевим активом, а також постійно проводять профілактичну роботу.

Крім цього, керівники органів місцевого самоврядування порушили питання потреби оновлення складу загонів громадських формувань. Сільський голова села Лоза Микола Боршош акцентував увагу, що саме члени громадського формування неодноразово надавали допомогу дільничним під час проведення масових заходів у селі.

На завершення зустрічі Анатолій Шкирта зазначив, що всі пропозиції сільських голів щодо покращення роботи поліції будуть враховані. Також він запросив присутніх до співпраці з дільничними, а за потреби закликав звертатися до нього особисто.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp