Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські школярі провели флешмоб (Фото)

18 листопада 2016 р., 16:25

І теж нагадали водіям про ПДР

Сьогодні в Мукачеві на вулиці Ярослава Мудрого патрульні поліцейські разом зі школярами провели профілактичну акцію в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху.

Діти із гаслами про дотримання ПДР пройшлися перехрестями та пішохідними переходами. Головна мета заходу – повідомити водіям про необхідність суворо дотримуватися ПДР та культури на дорогах. Основними гаслами акції стали вислови про використання паску безпеки та недопущення керування напідпитку.

Діти, як одна із найбільш незахищених верств на дорозі цим заходом спробували нагадати та пояснити водіям важливість дотримання Правил.

Під час заходу перехожі висловлювали підтримку дітям та подяку патрульним за проведену акцію. Безпеку на дорозі під час акції забезпечили мукачівські патрульні, які на власному досвіді знають, якими катастрофічними наслідками може обернутися порушення ПДР.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp