Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв висловився щодо негоди

7 листопада 2016 р., 19:32

В Ужгороді

Яка вирує.

 

«Ситуація з небезпекою, через інтенсивні дощі, підтоплень в Ужгороді – під контролем, усі служби працюють, відкачують воду там, де трошки підтоплені будівлі, а це вулиця Вчительська, мікрорайон Радванка, – повідомив Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. – Я проїхав містом і вранці, і в обід, все подивився. Піднявся рівень в Ужі. Додатково працюють рятувальники – прочищають канави, які забиті гілками, листям, щоб вода без перешкод сходила».

Читайте такожАндріїв підписав доручення щодо підвищеної готовності служб через загрозу паводку

Щодо питань про роботу зливової вуличної каналізації, Богдан Євстафійович пояснив: «Зливова каналізація будувалася в минулому столітті і розрахована була на 50-60 тисяч населення. Останніми ж роками Ужгород значно зріс і територіально, і за кількістю мешканців, приєдналися, наприклад, Доманинці, Дравці, Горяни, де взагалі не була передбачена каналізація. Тому, щоб можна було відводити воду, потрібно в місті будувати нові каналізаційно-насосні станції. Це проблема масштабна, не сьогоднішня, накопичувалася роками і вирішувати її потрібно не форс-мажорно, а планово. Плануємо робити це в комплексі проекту оновлення і модернізації мереж водоканалу за підтримки Європейського інвестиційного банку. Вже подали всі необхідні документи в міністерство фінансів і найближчим часом питання розглянуть на комісії в Києві».
Як уже повідомлялося, йдеться про кредит на 25 мільйонів євро.













Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp