Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний полісмен Мукачева зустрівся з групою ОБСЄ (ФОТО)

3 листопада 2016 р., 16:00

Поговорили про важливе

Розповів про напрацювання.

 

До мукачівських правоохоронців з робочим візитом завітали представники ОБСЄ. Європейські спостерігачі цікавилися криміногенною ситуацією в місті, окремими кримінальнимми провадженнями, атестацією поліцейських та реформою поліції Сьогодні, 3 листопада, в Мукачеві відбулася зустріч тимчасово виконуючого обов’язки начальника Мукачівського відділу ГУНП, підполковника поліції Михайла Петрище з представниками ОБСЄ в Україні Джеймсом Ханте та Мирославом Демко. Передовсім гостей-іноземців цікавила криміногенна ситуація у Мукачеві. Михайло Петрище запевнив, що ситуація у Мукачеві залишається стабільною та контрольованою. «Ми робимо все для того, щоб місцеві мешканці та гості міста почувалися у безпеці. 

Працівники поліції завжди готові забезпечити правопорядок та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації», – зазначив Михайло Петрище. Керівник поліції розповів, що наразі у області, зокрема і в Мукачеві триває відпрацювання, метою якого є стабілізація криміногенної обстановки та підтримання публічної безпеки. Також, наголосив на перших результатах – затриманні особи, яка причетна до серії крадіжок камер відеоспостереження. На завершення представники ОБСЄ подякували керівнику та висловили побажання й надалі співпрацювати із закарпатськими правоохоронцями. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp