Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчим вручили документ, який засвідчує підвищення їх кваліфікації

24 жовтня 2016 р., 20:10

Сьогодні відбулося вручення

Працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області отримали свідоцтва Національної академії внутрішніх справ про підвищення кваліфікації.



Сьогодні, 24 жовтня, свідоцтва про підвищення кваліфікації слідчим вручив начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції РоманСтефанишин. Очільник закарпатської поліції подякував за сумлінне ставлення до навчання та хороші результати іспитів.

«Щиро вітаю вас з успішним завершенням навчання і бажаю успіхів у вашій нелегкій роботі. Мушу зазначити, що від вашого ефективного виконання службових обов’язків залежить багато від успіху в розкритті справ», – наголосив Роман Стефанишин.

Комплексний підсумковий екзамен слідчі ГУНП в Закарпатській області здали після кількатижневого навчання, де використовувалася бінарна форма проведення занять із залученням провідних науковців – представників Національної академії внутрішніх справ та практичних працівників – представників ГУНП. Слідчі підвищували свою професійну майстерність за такими напрямками: кримінально-процесуальні аспекти затримання, використання спеціальних знань під час досудового розслідування, розслідування дорожньо-транспортних пригод, криміналістичні обліки, арешт майна, тимчасовий доступ до речей і документів тощо. Окрему увагу приділено протидії торгівлі людьми, запобіганню насильства в сім’ї, взаємодії поліції та суспільства.

Одним із найважливіших завдань таких підвищень кваліфікації представники Національної академії внутрішніх справ вважають обмін досвідом. Слідчі стали першопрохідцями у цій справі, до 31 грудня всі підрозділи поліції підвищать свою кваліфікацію в цьому навчальному закладі.

За підсумками комплексного екзамену 27 слідчих поліції ГУНП в Закарпатській області отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. Привітав колег і головний слідчий краю, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь: «Своїм сумлінним навчанням ви вибороли право називатися кращими, і з виказаною вам довірою маєте плідно працювати та показувати, що достойні так називатися».

{g} 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp