Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У дверях сигарети порушник не сховав (ФОТО)

20 жовтня 2016 р., 08:42

Митники вилучили контрабанду

Плани порушників зруйнувалися.

 

Сьогодні, 20 жовтня 2016 року, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів. Перевезти цигарки, в автомобілі - «MERCEDES-BENZ», намагався громадянин України, прямуючи до Італії.

Формою проходження митного контролю українець обрав «зелений коридор».

При усному опитуванні громадянин заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

В ході здійснення митного огляду у двох міжкімнатних дверях, які знаходились у багажному відсіку автомобіля, були виявлені приховані від митного контролю 426 пачок цигарок з акцизними марками України: 246 пачок цигарок «Marlboro», 180 пачок цигарок «Chesterfield».

Вартість виявлених сигарет, згідно з маркуванням на пачках, складає 9995 грн, вартість міжкімнатних дверей – 2000 грн.

Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Наразі складено протокол, цигарки та двері - вилучено.


ДФС у Закарпатський області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp