Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Найкращій вчительці із Закарпаття вручив нагороду Петро Порошенко (ФОТО)

3 жовтня 2016 р., 18:20

Отримала "по заслугам".

Від Глави держави.



Віолетта Македон із міністром освіти і науки України Лілією Гриневич та Президентом України Петром Порошенком

Відзнаку про присвоєння почесного звання «Заслужений учитель України» Президент вручив і закарпатці – учительці англійської мови Берегівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням англійської мови Віолетті Македон, якаперемогла у всеукраїнському конкурсі “Учитель року” в номінації “Англійська мова”.

Петро Порошенко вручив нагороду Віолетті Македон

Віолетта Македон звернулася до Президента англійською мовою, зазначивши, що Петро Порошенко перший Глава Української держави, який спілкується англійською. Вона подякувала за ініціативи оголосити 2016 рік – роком англійської мови та Go Global.

«Це чудова річ, бо активізувалася робота і батьки зацікавилися – створюються студії, школи, розмовні клуби. Поле діяльності ми розширюємо», – сказала вона.

Водночас, Віолетта Македон наголосила на необхідності реформування системи освіти, щоб навчити учнів застосовувати на практиці отриманні знання, повідомили на сайті president.gov.ua.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp