Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині сьогодні свято у важливих людей

1 червня 2014 р., 16:00

Там вітають водників.

В першу неділю червня, згідно Указу Президента України від 18 березня 2003 року в Україні відзначається професійне свято - День працівників водного господарства.Святкування Дня працівників водного господарства - це визнання внеску працівників галузі в розвиток водного господарства, управління водними ресурсами.Водогосподарський комплекс – це потужний за своїми обсягами і надзвичайно складний за структурою роботи механізм. 

За щоденною роботою по експлуатації водогосподарських систем Тячівського та Рахівського районів стоїть напружена праця 78 працівників Тячівського міжрайонного управління водного господарства, діяльність яких націлена на благородну справу:- забезпечення реалізації державної політики з питань управління водними ресурсами за басейновим принципом;- розвиток водного господарства, здійснення єдиної технічної політики, здійснення нових досягнень науки і техніки;- здійснення заходів, пов’язаних із запобігання шкідливої дії вод і ліквідацією її наслідків, включаючи протипаводковий захист населених пунктів.Стан водних ресурсів-це рівень життя, здоров’я й добробуту громадян. Кожна п’ята людина на землі стикається з проблемою не якісної питної води, кожна десята - з її кількістю. Причина – не раціональне використання та забруднення водних ресурсів. Вода-основа життя, а ріка основне джерело, з якого люди її отримують. Характеризуючи санітарний стан річок, озер, водойм працівникам водного господарства є над чим працювати, адже річки та водойми потребують нашої спільної з населенням та органами місцевого самоврядування невідкладної допомоги. Священний обов’язок кожного з нас сприяти формуванню водно-екологічного правопорядку, забезпечувати екологічну безпеку в краї, ефективніше використовувати водні ресурси, охороняти їх від забруднення. 

Від повсякденної наполегливої праці працівників галузі значною мірою залежать екологічні та соціальні умови життя громадян, їхнє здоров’я та добробут.Щиро вітаю працівників управління з професійним святом.Бажаю Вам оптимізму, благополуччя, натхнення, невичерпної енергії, нових успіхів та надбань у почесній і відповідальній справі!

Тячів
Начальник Тячівського МУВГ М.І.Шелевер

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp