Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогу Київ - Чоп планують з’єднати з двома прикордонними пунктами на Закарпатті

31 травня 2014 р., 11:36

Такий проект передбачає будівництво дороги Берегово - Мукачево, яка має з’єднати шлях міжнародного значення з пропускними пунктами на румунському та угорському кордонах.

Міжнародні фінансові організації (МФО) збільшили обсяги кредитних запозичень на реалізацію проектів дорожньої інфраструктури України. 

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, про це в ході Міжнародної транспортної тижня в Одесі розповів голова Держагентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") Олександр Малін. 

У рамках міжнародної співпраці заплановані переговори з Державним експортним банком Угорщини щодо отримання кредиту на EUR 60 - 70 млн на будівництво дороги Берегово - Мукачево, для з'єднання прикордонного пункту на українсько - угорському кордоні з дорогою Київ- Чоп. Також в рамках цього кредиту планується відгалуження цієї дороги для сполучення з пунктом пропуску на румунському кордоні. 

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp