Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Босі мандрівники спали як "принцеси на горошині"

14 серпня 2016 р., 18:44

На 17-ох матрасах

Босі мандрівники Іван та Юрій вирушили з Ужгорода до Харкова Вишиваним Шляхом. На виході зі Львова лав босих мандрівників приєднався чорно-білий пес, якого назвали Боса. За 35 та 36 дні подорожі вони пройшли 50 кілометри.

Про свою подорож вони розповіли на сторінці PROSTOBOSO.

"День 35-36
Кути-Остріг
50 км

2 дні з нами крокували чарівні рівненчанки.

Ми ночували, як церковні миші. На горищі церковної хати. А ще ми спали, як принцеси на горошині. Під кожним було безліч матраців. Під собою я нарахував 17 штук. Оскільки були тільки матраци, то й наді мною було два. Матрицами й вкривались. Зате не замерзли.

Міла і є креативом MY Production. Саме їй ми дякуємо за те, що у ‪#‎PROSTOBOSO‬ вже є 3 серії. До глибокої ночі Міла експериментувала з фалафелем, який приготувала спеціяльно для нас і чаклувала так вперше. Вдався круто!

Лариса - мама Міли - любить пригоди та спілкування. Їй цікаво було взнати, чому ми йдемо і як це відбувається. Спочатку роззулась до шкарпеток, а коли почали проявлятися пухирі, то ноги розмежовувалися з поверхнею ще й балетками.

У обох були важкі рюкзаки. В них представниці прекрасної половини носили для нас всіх купу смачної їжі. В перший вечір було дуже холодно і сало не вдалось запекти, а от наступного, під час обіднього відпочинку на березі ставка в селі Новомалин, здійснилась смачна мрія Міли - таки вдалося запекти і поласувати запеченим сальцем.

За два дні Лариса все зрозуміла про босі мандри і захотіла додому. За пів години це бажання втілила маршрутка, яка їхала на Рівне.

А нас попереду чекало купання в ставку, дорога на Остріг, дуже привітні його жителі (особливо веселий нтверезий Іван), зустріч з подружжям Саш зі Львова і нічліг в гуртожитку Острозької академії".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp