Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Марчук: У Мінську майже домовилися відвести війська

20 червня 2016 р., 12:44

На кількох ділянках ЗСУ можуть відвезти на 1,5-2 км, повідомив представник України на переговорах.

У Мінську сторони практично домовилися про відведення військ від лінії розмежування на Донбасі. Про це йшла мова на останньому засіданні підгрупи з безпеки, заявивГромадське ТБ представник української сторони Євген Марчук.

"На останньому засіданні практично досягли домовленостей на кількох ділянках відвести самих військових на 1,5-2 кілометри від лінії фронту, щоб не провокувати всілякі обставини", - розповів він.

За словами Марчука, "є надія, що вдасться хоча б на двох-трьох ділянках повідводити від лінії фронту".Політик наголосив, що, можливо, вийде відвести військові підрозділи в районі Станиці Луганської, а також на ділянці в Донецькій області.Перед цим в Адміністрації Президента України розповіли, що учасники переговорів у Мінську погодили пілотні точки розведення сторін і відведення озброєння від лінії розмежування.Минулого тижня в Мінську відбулася попередня зустріч радників лідерів країн-учасниць "нормандської четвірки".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp