Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про "шукачів щастя" (ФОТО)

16 червня 2016 р., 20:00

Зупинили порушникі на шляху до мети

Тепер доведеться відповідати.

 

Сьогодні близько 08:30 екіпаж мукачівських патрульних спільно з працівниками Воловецького відділу поліції та кримінальною поліцією по гарячим слідам затримали нелегалів.

Подія трапилась поблизу поста Нижні Ворота у с. Абранка Воловецького району. Мешканець села зателефонував до чергової частини та повідомив, що бачив підозрілу групу людей у лісовому масиві села.

На місце виїхала місцева слідчо-оперативна група.

Патрульні, що заступили на чергування на пост у с. Нижні Ворота також долучились до пошуку невідомих осіб. Полісмени прочісували ліс та заблокували виїзд із села, щоб унеможливити зворотній рух розшукуваних осіб.

Під час пошукових дій виявили та затримали групу з 10 осіб і одного провідника. Ймовірно, чоловіки і жінки незаконно перетнули кордон, намагаючись потрапити в середину країни.

У іноземців були відсутні відповідні документи на право перебування на території України.

Наразі особи знаходяться у Воловецькому ВП. Слідчо-оперативна група та працівники відповідних служб відбирають пояснення у правопорушників та проводять слідчі дії для точної кваліфікації злочину.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp