Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярам - про безпеку

3 червня 2016 р., 10:31

Розповіли полісмени охорони

Аби літній відпочинок минув лише з позитивом.

От і закінчились уроки, розпочався час розваг та відпочинку. Канікули – щаслива пора для школярів, повна вільного часу. Проте під час веселощів не слід забувати про елементарні заходи безпеки. Аби пора відпочинку не запам’яталась школярам неприємними історіями, поліцейські охорони Закарпаття, дбаючи про учнів , провели у школах області уроки безпеки. В Ужгородській загальноосвітній школі №2 учні чекали поліцейських з нетерпінням. У день візиту правоохоронців у школі якраз стартував мовний табір. Спілкування з працівниками Управління поліції охорони в Закарпатській області відбулось у дружній атмосфері. На початку зустрічі лейтенант поліції, старший інспектор чергової частини роти поліції охорони Віктор Ількув розповів хлопчикам і дівчаткам про те, що ж собою являє, коли та з якою метою була створена поліція охорони. Розповів він дітям і про правила безпечної поведінки під час канікул, а також про те, як вберегти себе і свою оселю від домушників. - Діти повинні знати, як діяти у тій чи іншій ситуації, бо прийде час, коли їм доведеться зіткнутися з жорсткими реаліями життя. Ми навели ряд прикладів, як діяти у небезпечних ситуаціях, що робити, коли вони стали свідками злочину. 

Я вірю, що такі уроки зіграють свою роль у формуванні їхньої свідомості, - зауважив Віктор Ількув. З особливою цікавістю діти слухали про роботу груп швидкого реагування. Школярі з цікавістю ставили свої запитання поліцейським, а особливо Вадим. Як виявилось згодом, хлопчик вже давно має намір працювати в правоохоронних органах. - Захищати людей, їхні домівки, подекуди ризикуючи власним життям, звичайно ж, нелегка робота. Особливо важко ловити злочинця у таких важких бронежилетах, касках. Я розумію, що для того, аби стати поліцейським, потрібно багато працювати над собою і я готовий до цього. Адже так класно знати, що ти врятував чиєсь життя, - каже учень 7 класу. З особливою увагою діти роздивлялися екіпіровку, спецзасоби, зброю поліцейських охорони. Мали вони нагоду відчути себе справжніми захисниками, примірявши бронежилети. 

А поки хлопчаки приміряли спецзасоби, дівчата залюбки робили «селфі» з поліцейськими охорони. Дитячій радості не було меж, коли на шкільне подвір’я в’їхав службовий автомобіль з увімкненою сиреною та проблисковими маячками. Крім того, згодом діти мали нагоду сісти у авто й навіть «екстремально» покататися подвір’ям разом з поліцейськими. На завершення зустрічі школярі щиро бажали правоохоронцям безпечної роботи, а поліцейські охорони, в свою чергу, пообіцяли забезпечити їм надійний захист від зловмисників. 
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp