Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обраного нового голову Закарпатського обласного товариства інвалідів ВОІ "СОІУ"

1 червня 2016 р., 10:03

Попередній подав заяву про звільнення

31 травня 2016 року відбулася позачергова конференція Закарпатського обласного товариства інвалідів ВОІ «СОІУ». На конференції були присутні представники районних осередків організації, представники інших організацій інвалідів (ЗРЦСТРПО «Вибір», «Оптиміст», «Дивосвіт» тощо), директор Закарпатського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Андрій Воробець, директор закарпатського обласного Центру зайнятості Юрій Фуцич. Учасники заслухали звіт про роботу Голови Товариства Костянтина Яворського за 2015 рік, плани організації на поточний рік, а також задовольнили його заяву про звільнення з посади.

Після обговорення новим Головою Закарпатського обласного товариства інвалідів ВОІ «СОІУ» було обрано Сухотіна Д.Ю., який представив свою програму діяльності, а також окреслив коло питань, які потребують першочергового вирішення.

Після цього учасники конференції взяли участь у роботі семінару, присвяченому проблемам працевлаштування інвалідів, в ході якого обговорювалася ситуація на ринку праці, соціально-економічні умови, в яких перебуває більшість людей з інвалідністю області, проект нового ЗУ «Про зайнятість населення».






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp