Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді назвуть імена кращих студентів та найчарівніших студенток

14 травня 2016 р., 10:11

Вперше в історії об’єднали фінали двох студентських конкурсів

Сьогодні, 14 травня, в Ужгороді, в "Падіюні" відбудеться суперфінал всеукраїнського конкурсу "Кращий студент України" та загальнонаціонального конкурсу краси особистості "Перша Леді".

Початок о 15:00.

Участь у фіналі візьмуть переможці вказаних конкурсів останніх трьох років. Об'єднані фінали конкурсів "Краший студент України" та "Перша Леді" відбудуться вперше в історії конкурсів.

Для участі у фіналі конкурсу запрошуються переможці кожної з номінацій у своєму регіоні за 2013, 2014 та 2015 роки. Відтак, на суперфіналі визначать кращого студента України у кожній з цих номінацій:

Кращий студент-аналітик;

Кращий студент-громадський діяч;

Кращий студент-дизайнер;

Кращий студент-медійник;

Кращий студент-науковець;

Кращий студент-програміст;

Кращий студент-спортсмен.

У суперфіналі "Перша Леді" візьмуть участь переможниці обласних етапів тапівфіналів конкурсу, які проходили в рамках Студреспубліки у 2013, 2014 та 2015 роках.

Учасниці фіналу презентують реалізований ними соцпроект в рамках "Місії доброї волі". Це буде невеликий відеоролик. На суперфіналі визначать найталановитіших студенток України, найбільш соціально відповідальних та найгарніших, - інформує Студреспубліка 2016.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp