Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівника охорони здоров’я Закарпаття обиратимуть без громадськості (ПРЯМА МОВА)

15 травня 2014 р., 09:02

Такі висновки можна зробити після засідання колегії управління охорони здоров’я, під час якою питання відповідного обрання проігнорували.

В Ужгороді відбулась чергова колегія управління охорони здоров’я. Перед її початком декілька студентів-медиків висловили свої претензії, побажання та заклики до медичної спільноти області. 

Під час колегії до медиків звернулись журналісти, які висловили надію, що керівництво галузі й надалі буде працювати відкрито й прозоро. Також йшлося й про те, що призначати на посаду очільника медичної галузі області потрібно за рейтинговим конкурсом, з погодженням громадськості та медичної спільноти. 

Проте дізнатися думку медиків щодо доцільності відкритого конкурсу на посаду очільника медичної галузі області так і не вдалося. 

Пропозицію про проведення відкритого конкурсу на посаду керівника охорони здоров’я було ігноровано. Разом з тим куратор медичної галузі Закарпатської ОДА запевнив у своїх прагненнях щодо відкритості та прозорості в кадровій політиці медицини області. 

Окремо про неприпустимість дій люстраційного комітету, коли під тиском декількох десятків осіб примушують писати заяви на звільнення, висловився профспілковий лідер медиків Володимир Турок та куратор медичної галузі області Андрій Сербайло: 

Насамкінець Андрій Сербайло звернувся до медиків області із закликом не займатися політикою, а лікувати людей. Окремо наголосивши на неприпустимості хабарництва в медичних закладах.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp