Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони»

23 березня 2016 р., 11:00

ЦЦе стане відомо в останній день березня.

31 березня в Ужгородському прес-клубі відбудеться тренінг для журналістів/редакторів інтернет-ЗМІ, які планують розвивати такий напрямок у роботі сайтів як відеоконтент або ж хочуть вдосконалити свої вміння.

«Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони»

Медіатренер – БОГДАН КУТЄПОВ - скандаліст, баяніст, документаліст. У минулому – автор кількох проектів журналістських розслідувань, медіакритик. Зараз працює стрімером, журналістом і ведучим на Hromadske.tv.

Зняв понад 150 короткометражок у проекті Hromadske.doc. Автор циклу документальних репортажів "Нова Рада", док. циклу "Восток" (спільно з М. Найємом), фільму про обмін полоненими "Контакт", фільму-експерименту "Піду в поліцію" та ін. Головний тренер відеошколи People in Need (Прага, Чехія), в якій брали участь медійники з України, Молдови, Вірменії, Киргизстану, Азербайджану.



Тренер відеоакадемії документального серіалу DocEmotion (Український католицький університет, Львів). У минулому – спецкор "Телекритики", у дальшому минулому – автор і ведучий програм журналістських розслідувань "Знак Оклику" (ТВі), "За вікнами" (СТБ), тележурналіст-новинар.

Програма

9.30 – 10.00 – Реєстрація.

10.00- 13.00

Перша частина тренінгу:

- Зйомка і монтаж на мобільних пристроях

- Стрім

- Документальний репортаж


13.00-14.00 – обід

14.00 – 17.30

Друга частина тренінгу:

- Життя відео після публікації

- Підбір тем для відеоконтенту

- Пошук музики для відеоматеріалу без порушення авторських прав

- Цікаві практичні поради

17.30 -18.00 – Обговорення теми за вечірньою кавою.

Тренінг відбувається у рамках проекту Ужгородського прес-клубу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp