Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як лейтенант злочинця затримував (ФОТО)

19 березня 2016 р., 13:01

Професійні обов’язки понад усе

Великий ніж та досвідчене око поліцейського допомогли повернути злочинця до в’язниці. На мальовничій Воловеччині, поки око туристів милують гори та буяння весни, місцеві правоохоронці звертають свій пильний погляд на зовсім інші, але значущі для безпеки людей деталі. Так, в ніч на 17 березня інспектор патрульної служби Воловецького відділення поліції ГУНП лейтенант поліції Віктор Пойда звернув увагу на чоловіка, в якого був ніж. 

 

Поліцейський підійшов до підозрілого. Ніж, за поясненням чоловіка, він отримав у подарунок від друга. А після того, як йому нібито погрожували фізичною розправою, лезо довжиною 18,2 см. він носить для самозахисту. Пильний поліцейський продовжив допитувати молодика. І як виявилося, не марно. 34-річний мешканець Чинадієва вже давно в розшуку за крадіжку. Зловмисника доставлено до Мукачівського відділу поліції, а вилучений ніж направили на експертизу. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp