Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Геннадій Москаль входить у вісімку найуспішніших голів ОДА за рейтингом видання «Деловая столица»

15 березня 2016 р., 15:02

Така статистика.

За даними головного управління статистики області, індекс промислової діяльності на Закарпатті в лютому порівняно з січнем цього року зріс на 18,8 відсотків, а порівняно з січнем-лютим 2015-го – на 9,2 відсотка.

Зростання показують індекси добувної та переробної промисловості: плюс 27,6 % до січня цього року і плюс 12,1% до лютого минулого. У переробній промисловості ці показники зросли на 26,1% до січня нинішнього року та на 10,8% до лютого минулого року. У лютому порівняно з січнем зросли й показники індексів у виробництві харчових продуктів та напоїв: 17,3 % та 7,8 % відповідно, а порівняно з початком минулого року показники у цих видах діяльності зросли на 3,5 % та 24 % відповідно.
За рейтингом голів облдержадміністрацій, складеним виданням «Деловая столица» на підставі основних показників соціально-економічного розвитку, Геннадій Москаль посідає 8-ме місце (з 24 місць) і входить у десятку найуспішніших голів ОДА України.

Разом із тим на Закарпатті є й підприємства, які в січні та лютому цього року суттєво зменшили виробництво своєї продукції. Серед них Ужгородський «Турбогаз» (вироблено всього 26,7 відсотків продукції порівняно з січнем-лютим 2015-го), «Мукачівприлад» (вироблено 63,1 відсоток до аналогічного періоду минулого року), «Перечинський лісохімічний комбінат» (вироблено 59,9 відсотків до аналогічного періоду минулого року), Мукачівський лісокомбінат (вироблено 71,1 відсоток до аналогічного періоду минулого року), Завод будівельної індустрії, м.Мукачево (вироблено 76,5 відсотків до аналогічного періоду минулого року), «Флекстронікс», м.Мукачево (з початку року продукція не вироблялася), «Ено Меблі ЛТД», м.Мукачево (вироблено 0,5 відсотків до аналогічного періоду минулого року).
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp