Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подорожуючі порадили закарпатським прикордонникам вдосконалюватись

21 лютого 2016 р., 17:01

Висловити свою думку може кожен

У пункті пропуску «Тиса» прикордонники провели моніторинг громадської думки про якість роботи Державної прикордонної служби України та ступінь довіри до неї з боку учасників міжнародного руху. Опитування проводилось шляхом анкетування громадян під час перетину ними державного кордону України. Такі опитування проводяться регулярно, адже вони дозволяють визначити рівень якості прикордонного контролю та професійної діяльності прикордонників під час виконання ними службових завдань.

Для проведення моніторингу прикордонники використовували спеціальні анкети в 2-х мовних варіантах: українському та угорському. Так, кожний подорожуючий при в’їзді у пункт пропуску отримував анкету, заповнював її та залишав у скрині анкетувань. Таким чином кожний учасник міжнародного руху мав змогу оцінити професійну діяльність правоохоронців, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Головна мета заходу дізнатися про недоліки, які є у роботі прикордонників та на що, перш за все, потрібно звернути увагу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp