Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За минулу добу чопські прикордонники чотири рази виявляли контрабанду

19 лютого 2016 р., 10:07

Загальна вартість вилученого - понад 400 тисяч гривень

Прикордонники Чопського загону, спільно з працівниками митниці, попередили чотири випадки незаконного перевезення тютюнових виробів до країн Європейського Союзу.

Про це повідомляє прес – служба Чопського прикордонного загону.

Невдача супроводжувала правопорушників ще з вчорашнього ранку. Спочатку громадянин України залишився без автомобіля «Део» за спробу незаконно завезти до Угорщини, через пункт пропуску «Тиса», всього сто пачок цигарок. А вже під вечір у пункті пропуску «Ужгород» ще один українець позбувся свого транспортного засобу «Опель». В колесах його авто, прикордонники виявили 298 пачок цигарок. Опівночі знову відзначилися прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Там, в паливному баку, у задньому бампері автомобіля «Фольксваген», під аптечкою та домкратом, правоохоронці за виявили сотню пачок сигарет. У цьому випадку, за спробу приховано перевезти цигарки, без своєї автівки залишився громадянин Угорщини. Під ранок, ще один «горе-контрабандист» спробував перевірити пильність правоохоронців на пункті пропуску «Малий Березний». І як результат, в ході спільного прикордонно-митного огляду авто марки «Мерседес», під керуванням угорця, прикордонниками було виявлено 1560 пачок тютюнових виробів.

Загальна сума вилученого майна становить понад 400 тисяч гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp