Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада Закарпаття привітала прикордонників з ювілеєм

16 лютого 2016 р., 14:01

Чопський прикордоннийзагін святкує 70-річчя.

Щиро вітаємо вас із 70-річчям створення Чопського прикордонного загону, вартового найзахідніших рубежів. Ви, прикордонники, першими зустрічаєте наших закордонних гостей і створюєте перші враження про Україну та українців. Тому від вашого професіоналізму, вихованості і людяності великою мірою залежить імідж нашої держави.

За сім десятиріч ваш прикордонний загін пройшов непростий шлях формування і становлення. Нині – це високопрофесійний підрозділ Прикордонних військ України, який на належному рівні забезпечує охорону державного кордону, успішно протидіє контрабанді та незаконній міграції.
Прикордонники Чопського загону продемонстрували високий рівень бойової підготовки, навичок, проявили себе справжніми героями у зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи українську землю від зовнішнього агресора та внутрішнього ворога. На жаль, під час виконання свого військового обов’язку загинули ваші товариші по службі, світла пам’ять про яких залишиться в нашій пам’яті.

Відзначаючи 70-річчя Чопського прикордонного загону, віримо, що наш кордон надійно захищений. Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, достатку і мирного неба над країною.



Геннадій Москаль, Михайло Рівіс, голова державної адміністрації голова обласної ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp