Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Справа по "Корзо" знову на розгляді суду

2 лютого 2016 р., 10:43

Чергове слуханнявідбудеться 9 лютого

Вчора головою Ужгородського міськрайонного суду заслухано заяви представників магазину, що на вулиці Корзо.

На прийом до голови суду Віктора Данка прийшло кілька десятків громадян, невдоволених ухвалою судді Ужгородського міськрайонного суду, якою від 22-го січня поточного року скасовано попередні рішення судових інстанцій про визнання договору купівлі-продажу вказаного магазину недійсним.

Віктор Данко, вислухавши громадян, які, до слова, з’ясовували причини прийняття суддею Ужгородського міськрайонного суду відповідного рішення, зазначив наступне: «Коментувати постановлену суддею ухвалу я не в змозі - це заборонено законодавством, тому що кожен суддя у своїй діяльності є незалежним та підкорюється виключно закону».

Також, голова суду, прийняв під особистий контроль, подану директором ТОВ «Магазин Взуття» письмову заяву, в якій остання зауважує, що розгляд справи відбувся без їх участі, й просять встановити причини неповідомлення судом про дату та час проведеного судового засідання. Відповідь на поставлені питання надано судом через декілька годин, про що й повідомлено заявницю. Відтак, як вбачається з журналу вихідної кореспонденції суду, повістки про виклик до суду були відправлено сторонам у справі завчасно до проведення судового розгляду, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Громадяни подякували голові суду за оперативне реагування.

Разом з тим, зауважуємо, що суддею Ужгородського міськрайонного суду постановлено ухвалу від 22.01.2016, якою рішення суду про визнання недійсним договору купівлі-продажу магазину, що на вулиці Корзо – було скасовано, у зв’язку з нововиявленими обставинами. Проте, розгляд у даній справі призначено на дев’яту годину 9-го лютого в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp