Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митці "виставляться" з нагоди Днів угорської культури

21 січня 2016 р., 13:20

Творчість можна буде побачити у обласному музеї.

У рамках відзначення Дня угорської культури завтра, 22 січня, о 16.00 в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту свої доробки представлять учасники крайового творчого об'єднання митців ім.М.Мункачі.

Засноване в 1993-му році, нині об'єднання налічує близько сотні представників угорської творчої інтелігенції Закарпаття: письменників і журналістів, музикантів та артистів, образотворців. Останніх у об'єднанні – майже третина. Серед них такі чулі імена, як Ендре Гіді, Ольга Скакандій, Антон Ковач, Іван Рейті, Габор Гомокі, Маргарита Берец, творчі подружжя – Петро та Габрієла Шолтеси, Михайло і Магдалина Белені, Йосип та Тетяна Бартоші й інші.

На експозиції представлять чимало різновидів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: живописні і графічні твори, керамічні вироби, гобелени тощо.


Оглянути добірку робіт членів творчого об'єднання ім.М.Мункачі, а також учасників творчої організації АртТиса – охочі зможуть до 5 лютого.






Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp