Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві правоохоронці та соцпрацівники рятуватимуть незахищених людей від морозів

6 січня 2016 р., 13:32

Таких морозів давно не було

Сьогодні в адмінбудівлі Мукачівської поліції відбувся круглий стіл, присвячений захисту дітей з неблагополучних родин, безхатченків та одиноких літніх людей від заморозків. Ініціатором зустрічі була начальник служби у справах дітей Мукачева Ольга Степанова.

В Мукачеві при пониженні температури повітря нижче 10 градусів діятимуть пункти обігріву людей. Вони облаштовані на базі пожежно-рятувальної частини № 17 (вул. Мічуріна,1в), дитячого будинку-інтернату (вул.І.Франка,53), психоневрологічного інтернату (вул.К.Єлизавети,32), психоневрологічного інтернату №1 (вул. Індустріальна, 37а).

- Ці пункти працюватимуть цілодобово. Вони забезпечені гарячим чаєм та продуктами харчування для відвідувачів, – розповідає начальник управління соціального захисту населення м.Мукачева Наталія Зотова. – А Мукачівська ЦРЛ надаватиме обмороженим людям невідкладну медичну допомогу.

Майор Мукачівського відділу поліції Володимир Круцан наголосив, що правоохоронці працюватимуть на свята в посиленому режимі. Вони оглядатимуть підпорядковані їм дільниці, обходитимуть закинуті приміщення, виявляючи безхатченків, пяних або дітей з неблагополучних родин. Поліцейські зроблять усе можливе, щоб ці люди не замерзли, щоб з ними не трапилася біда.

Жертвами морозу стають в першу чергу безхатченки, недоглянуті діти та п’яні люди, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. Тож учасники круглого столу звертаються до громадян із проханням бути уважними до оточуючих, особливо до «дітей вулиці», які вештаються містом без теплого одягу. Розбудіть людину, яка спить на землі чи на лавочці. Не проходьте повз п”яного, що впав на землю. Викличте “швидку” або поліцію. Цим самим ви можете порятувати життя людині.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp