Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті стартує гірськолижний сезон

27 листопада 2015 р., 14:00

Снігом засипало майже всі курорти

Усі найвідоміші лижні курорти Закарпаття засипало снігом. Покрову достатньо, аби відкривати лижний сезон.

Про це повідомили "Україні туристичній" в управлінні туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації.

"Відомі зимові курорти на Міжгірщині засипані снігом, мова йде про Пилипець та Подобовець, а також Ізки. Паралельно з проливними дощами в низинній частині області, на закарпатському високогір’ї пройшли перші значні снігопади. Відтак, місцеві курорти готуються приймати любителів зимових видів відпочинку. Засипало також гірськолижний курорт Драгобрат на Рахівщині", - розповів начальник управління Денис Ман.

За його словами, поки що мало снігу у популярній серед самих закарпатців Красії (Великоберезнянщина), не поспішає зима і на гірськолижні спуски Жденієва (Воловеччина).

Пересвідчитися, що снігу достатньо, можна через ресурс он-лайн веб-спостереження, який доступний широкому загалу на сайтах закарпатських курортів.

Цьогорічні ціни на зимовий відпочинок трохи виросли у порівнянні з минулим роком. Так, проживання на закарпатських курортах без харчування -- від 150 грн/доба, вартість підйомників в будні - від 20 грн, на вихідні - від 30 грн. Прокат лиж та сноубордів від 50 грн/день.

Ціни можуть відрізнятися в залежності від курорту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp