Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородським активістам Євромайдану надсилали листи з погрозами

13 листопада 2015 р., 10:40

Прямо додому.

На домашні адреси низки громадських активістів в Ужгороді, що активно протиставляються спробам дерибану міського майна та землі, одночасно прийшли листи з погрозами з обіцянками "порізати та згодувати псам". В окремих випадках, активісти звернулися до міліції із заявами.Про надходження листа на домашню адресу із погрозами першим повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук громадський активіст Євген Рахімов. Розповів, що кореспонденція надійшла на адресу його батьків. При цьому, погрози в листі адресовані як особисто активістові, так і його рідним та близьким людям.

 

Лист віддрукований на звичайному офісному папері, в ньому адресанти російською мовою "радять" "бути уважними... подумати про своє майбутнє..." і "закрити писки, щоб не бути згодованими псам".

Зі слів Євгена Рахімова, по отриманні листа він одразу викликав міліцію і написав відповідну заяву. Правоохоронці, своєю чергою, зняли відбитки з "листа щастя".

Трохи пізніше про надходження аналогічного "попередження" з погрозами і "порадами" повідомив громадський активіст і активний учасник ужгородського ЄвроМайдану Василь Маняк.

Загалом "листи щастя" отримала ціла низка активних людей, що тривалий час борються за майбутнє міста, опонуючи до дерибанних намірів представників колишнього депутатського корпусу та кандидатів у міську раду нового скликання.

Закарпаття онлайн


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp