Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці жахливого ДТП біля села Широке: три жертви і один постраждалий

26 квітня 2014 р., 10:21

На Виноградівщині трапилось жахливе ДТП: одна людина чудом вижила, а троє загинули.


Як повідомив речник УМВС України у Закарпатській області Олег Подебрій, сьогодні у селі Широке, Виноградівського району, трапилась жахлива автомобільна аварія.

На дорозі «Лоб у лоб» на високій швидкості зіткнулися дві автівки марки «Дейво Ланос» та «Опель Астра». У результаті ДТП загинуло троє людей.

Водій Опеля загинув на місці. В Дейвоїхала молода сім'я, чоловік з дружиною та 5-річний син. Батьки загинули, хлопчик вижив, але постраждав — в нього перелом бедра. Наразі знаходиться в Хустській районній лікарні.

За кермом «Опель Астра» знаходився житель с. Вільхівка, а в «Део Ланос» їхали жителі Тячівського району — чоловік, вагітна дружина та їх 5-річний син.

За попередніми даними повідомляється про те, що водій «Опеля» виїхав на зустрічну смугу на великій швидкості, внаслідок чого сталось лобове зіткнення, що й стало причиною аварії. Обставини ДТП з'ясовуються.

На місце події виїхала повним складом слідчо-оперативна група, працюють експерти.

Голос Карапат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp