Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нересниці такого ще не бачили (Фото)

28 вересня 2015 р., 15:19

Дороги ремонтують одну за одною

Впродовж кількох тижнів на території с. Нересниця триває капітальний ремонт доріг місцевого значення загального користування.

За повідомленням сільського голови Нересниці Василя Гасинця, нещодавно завершено ремонт вул. Івана Франка. Кошти на проведення робіт були виділені як з районного бюджету (1 млн. грн.), так й з сільського (87 тис грн.).

А з початку минулого тижня бригади дорожників відновлювали дорожнє полотно ще на двох вулицях. Ще кілька днів - й буде завершено капремонт шляху на вулиці Шевченка. Профінансовано ці роботи з сільського бюджету - 1 млн. 106 тис грн.

На кінцевому етапі й оновлення автошляху по вул. Чапаєва, де капітальний ремонт шляху також здійснено за кошти з сільського бюджету (1 млн 60 тис грн).

Як розповідає сільський голова, окрім того, з сільської казни було виділено 260 тис. грн. й на поточні ремонти трьох вулиць – Миру, Грушевського та Заводська.

Прес-служба Тячівської РДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp