Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Він назавжди залишиться молодим та мужнім захисником... (Фото)

26 вересня 2015 р., 18:49

У свої 22 роки Олександр став на захист рідної землі

Олександру Попадинцю, якому було лише 22 роки, відкрили меморіальну дошку в Ужгороді. Цей пам’ятний знак при вході до школи №15 нагадуватиме школярам та учням і всім містянам про випускника, який загинув, захищаючи Україну, пише 7 днів.

Сашко закінчив школу у 2007 році. Директор Володимир Поліщук пригадує, що вчився добре, і поводився завжди ввічливо, вчителі не мали з ним проблем.

Попадинець -- один із двох перших ужгородців, що знайшли вічний спочинок на Пагорбі Слави. Помер він на руках у свого бойового побратима і однокласника Михайла Скучки. Саме Михайло та ще кілька однокласників і вчителька музики Еріка Турянчик зініціювали встановлення меморіальної дошки.

Михайло Скучка і зараз у зоні АТО, сподівався, однак не зміг приїхати на відкриття пам'ятного знаку. Там же воюють ще кілька випускників школи, у тому числі й однокласники Олександра Попадинця.

Меморіальну дошку відкрили зі священиком, у фойє школи зворушливо виступили дітки. Торік Олександру присвоїли звання Почесного ужгородця, а указом Президента герой нагороджений орденом "За мужність" ІІ ступеня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp