Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пункт пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецьке» ремонтують

14 вересня 2015 р., 18:19

Реконструкція вже стартувала

Чопський прикордонний загін спільно з Закарпатською митницею ДФС інформують про початок реконструкції та модернізації міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Ужгород».

Роботи проводяться в рамках реалізації проекту програми прикордонного співробітництва «Модернізація та реконструкція пунктів пропуску на словацько-українському кордоні».

Закарпатською митницею підписано договір підряду з будівельною організацією ТОВ «Торговий дім Укрвторресурс», у зв’язку з цим, з 15 вересня 2015 року, буде пере направлено напрямки руху в пункті пропуску «Ужгород» та здійснено перекриття ділянки виїзного напрямку з України. Рух на в’їзд в Україну та виїзд з України легкових транспортних засобів мікроавтобусів, автобусів буде здійснюватись за тимчасовою схемою по в’їзній частині пункту пропуску. Напрямки руху на в’їзд та виїзд будуть позначені відповідними покажчиками.

Схема руху вантажних транспортних засобів залишається без змін.

Реконструкцію заплановано завершити до кінця поточного року. Про зміни в процесі реконструкції Державна Прикордонна Служба буде повідомляти в ЗМІ.
Просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Прес-служба Чопського прикордонного загону










Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp